0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Binnenkort zijn hier producten beschikbaar...

RETOURNEREN EN RUILEN BIJ MERKJES VOOR KIDS

Retouroptie 1
U stuurt de retour op eigen kosten en ontvangt uw geld terug
U betaald zelf de retourkosten. U ontvangt uw geld terug of het wordt gecrediteerd bij Afterpay/Billink.

Retouroptie 2 (*helaas niet mogelijk voor zendingen vanuit België)
U stuurt de retour op onze kosten retour en ontvangt een tegoedcode
U ontvangt een retourlabel waarmee u gratis uw retour aan ons kunt terugsturen. U ontvangt een tegoedcode waarmee u een nieuwe bestelling kunt plaatsen in onze webshop. Deze code is onbeperkt geldig.

Retouradres
Merkjes voor Kids
afdeling retouren
Zuidstraat 15e
4641 VZ Ossendrecht

Wat zijn de retourvoorwaarden?
1. U meldt uw retour ALTIJD aan via uw account en voegt de pakbon bij de retour
2. Uw retourmelding en de items dienen binnen 14 dagen na ontvangst van uw order bij ons binnen zijn.
3. De geretourneerde items zijn ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd en zijn nog voorzien van de oospronkelijke labels/verpakkingen.
4. U frankeert (indien optie a) de retourzending voldoende

Kan ik ook retourneren vanuit België?
U kunt zeker retourneren vanuit België. Ga hiervoor naar een Bpost kantoor bij u in de buurt en verstuur uw pakket aan ons adres in Ossendrecht. Tip: verstuur indien mogelijk via brievenbuspost, zo houdt u de retourkosten aanzienlijk lager.

Kan ik ook ruilen?
Jazeker! U kunt zelf een nieuwe order plaatsen in onze webshop. Eventueel kunt u de tegoedcode gebruiken die u ontvangt na gratis retour.

Wat gebeurt er als ik het pakket weiger omdat ik het toch retour wil sturen?
Weigerd u het pakket en komt deze retour afzender, dan berekent PostNL ons daar strafporto voor à €12,95. Dit bedrag zullen wij dan helaas van het aan u terug te betalen bedrag in mindering moeten brengen.

Wat als het orderbedrag na retourneren lager is dan €40 (NL) of €60 (BE)?
Heeft u, omdat uw orderbedrag hoger was dan de bedragen hierboven, geen verzendkosten hoeven te betalen en komt uw totaalbedrag vanwege uw retour(en) onder deze bedragen, dan zullen wij alsnog €2,95 (NL) of €3,95 (BE) verzendkosten met uw retour verrekenen.

Waar moet u verder op letten?

a. Terugbetaling: Merkjes voor Kids gebruikt voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt bij het plaatsen van de bestelling, tenzij anders is overeengekomen. De terugbetaling is geheel kosteloos.
b. Verzendkosten vergoeding indien u de complete bestelling retourneert: Merkjes voor Kids vergoedt alle betalingen, inclusief eventuele verzendkosten in rekening gebracht voor het geretourneerde product.


RETOURZENDINGEN ZIJN VOOR EIGEN RISICO! DIT HOUDT IN DAT MERKJES VOOR KIDS NIET AANSPRAKELIJK IS VOOR HET BESCHADIGEN OF ZOEKRAKEN VAN RETOUR GESTUURDE ITEMS.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »