0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Disclaimer voor www.merkjesvoorkids.nl

Merkjes voor Kids (Kamer van Koophandel: 62323563), hierna te noemen "de webshop", verleent u hierbij toegang tot www.merkjesvoorkids.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Merkjes voor Kids behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of producten te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Merkjes voor Kids spant zich in om de inhoud van de webshop zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De in deze webshop aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.
Deze producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Merkjes voor Kids.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over de producten in deze webshop geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Merkjes voor Kids. Voor in deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Merkjes voor Kids nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze producten liggen bij Merkjes voor Kids.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Merkjes voor Kids, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke producten anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »